ΜΥΚΤΕΟ 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ 22-23 Σεπτεμβριου 2018 Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 
 Η Οlki Sport Rallying με συνοδοιπόρο την Typotrust  ξεκινά το δεύτερο σκέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2018 με την συμμετοχή  στο 6ο ΦΘινοπωρινό Ραλλυ που διοργανώνει τα Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Το Mykteo 6o Φθινοπωρινό Ράλλυ  είναι 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, και ο 2ος στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος  ο οποίος θα προγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο  22-23 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας έχει επίκεντρο την πόλη της Ιτέας, και θα διεξαχθεί στις γνωστές Ε.Δ Βωξίτες και Καρούτες επαναλαμβανόμενες 2 φορές.

Η   Οlki Sport Rallying  και το πλήρωμα με τον Δ.Σπανό - Σ.Γκότοβο με το μοναδικό Subaru Impreza R4 του αγώνα  ανυπομονούν την αναμέτρηση στις Ακροπολικές Ε.Δ  έχοντας απεναντί τους δυνατούς αντιπάλους και κάνοντας το καλύτερο για την επίτευξη των στόχων τους .

O διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 / 9  από τις 16:30μμ -18:00μμ στο  My Kteo στο  Βιομηχανικό Πάρκο στην Αμφισσα.Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30 μ.μ διοργανώνεται η Πανυγηρική Εκκίνηση στην προβλήτα της Ιτέας και η εκκίνηση των αγωνιστικών  την Κυριακή στις 9:30 π.μ  από το χώρο του Service Park  στην Μαρίνα Ιτέας.

Να έχουμε όλοι ένα Καλό Αγώνα !!

"OSR"

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου