33ο «Ι ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ" ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
 

Το 33ο «Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς» Ράλλυ Φθιώτιδος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2016, έχοντας ως επίκεντρο την Λαμία και πιο συγκεκριμένα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.). που θα φιλοξενήσει τους χώρους Τεχνικού Ελέγχου, Εκκίνησης, Τερματισμού και φυσικά τον Χώρο Επισκευών των αγωνιστικών αυτοκινήτων. 

Η "ΟSR - TYPOTRAST"  και το πλήρωμα δίνουν το αγωνιστικό τους παρόν  στα βουνά της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδος που προβλέπεται με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές και διεξάγεται σε δύο ημέρες. Η αρχή θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, στις 6:00 μμ αμέσως μετά την Εκκίνηση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με την  Υπερειδική Διαδρομή «Λαμία» που έχει μήκος 3,7 χιλιομέτρων. 

Το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πληρώματα θα αγωνιστούν από δύο φορές σε γνωστές "Ακροπολικές"  ειδικές διαδρομές. 

Στην ειδική διαδρομή «Ελευθεροχώρι» μήκους 17,87 χιλιομέτρων και την ειδική διαδρομή «Ρεγγίνι-Καρυά» μήκους 18,52 χιλιομέτρων, οι οποίες θα διεξαχθούν δύο φορές .

Ο Τερματισμός  έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου στις 15:32, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

OSRΕλληνική Εταιρεία Διαδικτύου