58ο ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - Π.Π.ΡΑΛΛΥ 23-24 ΜΑΙΟΥ 2012 Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

58ο Ράλλυ Ακρόπολις  - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ραλλύ  Ελλάδος, αγώνας εξαιρετικός με σκληρές ειδικές και έντονο συναγωνισμό .

Η συμμετοχή  της " Ο.S.R "  - "ΤΥΠΟΤΡΑΣΤ ",  κατάφερε  με εξαιρετική εμφάνιση  να φέρει το Subaru στην τρίτη θέση του αγώνα .

«Καλός αγώνας. Η πρώτη ημέρα ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή. Θα θέλαμε λίγο πιο συντονισμένη οργάνωση. Όταν είσαι στο βάθρο, είναι καλά, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.»

 

Η δήλωση του Δ.Σπανού συνοψίζει την εξέλιξη του Εθνικού μας αγώνα .

Η  πρώτη μέρα  με τις ειδικές διαδρομές ΚΛΕΝΙΑ-ΓΥΜΝΟ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ—ΖΗΡΙΑ κύλησε με  το πλήρωμα της "OSR"  να οδηγεί  προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποφύγει την ζημιά αλλά και να στήσει το αυτοκίνητο αφού η καθυστερημένη αφίξη της μετάδοσης από την Ιταλία δεν επέτρεψε τις παραμικρές δοκιμές του αγωνιστικού πρίν τον αγώνα.

Ετσι την πρώτη μέρα του αγώνα το πλήρωμα  αντιπαρερχόμενο  τα προβλήματα,  βρέθηκε  στην τέταρτη θέση της Γενικής  Κατάταξης .

               

Την επόμενη  μέρα  το πλήρωμα της "OSR " ξεκίνησε με καλύτερες συνθήκες σε πιο γρήγορες ειδικές , τις  επαναλαμβανόμενες   ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΙΣΣΙΑ και power stage NEO ΛΟΥΤΡΑΚΙ .

Στόχος του πληρώματος ήταν να κάλυψει όποιες  διαφορές  είχαν προκύψει από την προηγούμενη ημέρα καθώς και να κερδίσει την δεύτερη μέρα του αγώνα  η οποία προσμετρούσε ξεχωριστά στό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα   Το πλήρωμα ,με κορυφαίους χρόνους  διεκδίκησε την πρώτη νίκη . Όμως  στα Πίσια ΙΙ  παρά την συννενόηση, το πλήρωμα που εκκινούσε δύο λεπτά νωρίτερα , ανοιξε αργά τον δρόμο στο επερχόμενο πλήρωμα της OSR  με αποτέλεσμα να απολεσθεί η πρώτη θέση . Ένα σκασμένο ελαστικό   στην τελευταία ειδική 9  ΝΕΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( power  stage )  ανάγκασε  το πλήρωμα να ολόκληρώσει  τον αγώνα στην  τρίτη θέση  της Γενικής Κατάταξης.

                

Το τέλος του αγώνα αυτού διαμόρφωσε και τους διεκδικητές του ΠΠΡ 2012. Επόμενος  χωμάτινος γύρος  το Ολυμπιακό ραλλυ 2012 με το οποίο συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  του οποίου η συνέχεια  αναμένεται συναρπαστική .

"Ο.S.R "

 

 

 

 

 

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου