Η "OSR" ολοκλήρωσε το Ράλλυ Κορίνθου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

 

Ο προτελευταίος γύρος του ΠΠΡ συνεχίσθηκε με το ράλλυ Κορίνθου . Το πλήρωμα της OSR  στο πρώτο σκέλος του αγώνα  αντιμετώπισε την ατυχία  και η συνάντηση στα πρώτα χιλιομέτρα   της πρώτης ειδικής με μια πέτρα  στράβωσε το μπροστινό σύστημα του Subaru με αποτέλεσμα και στις δύο ειδικές του πρώτου σκέλους μέχρι το service park η προσπάθεια να επικεντρώνεται στην επιστροφή του αυτοκινήτου  και στον περιορισμό των απωλειών σε χρόνους.

Μετά την ευθυγράμιση , το φτιάξιμο της  ελλατωματικής ανάρτησης και την προληπτική αλλαγή ημιαξονίου  από τους μηχανικούς της ομάδας στο service park η προσπαθεια επικεντρώθηκε στην κάλυψη της δυστυχώς μεγάλης διαφοράς του πρώτου σκέλους. 

Πράγματι ,  το δεύτερο σκέλος  με το αυτοκίνητο να είναι πλέον ίσιο και ευθυγραμισμμένο κερδίθηκε από το πλήρωμα  της “ OSR”.   Το μικρό όμως μήκος του αγώνα δεν έφτανε για να καλυφθεί περισσότερο έδαφος και η ομάδα  τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση στην Ν/4  και την πέμπτη θέση της γενικής   αφήνοντας έτσι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την τελική κατάταξη στο ΠΠΡ  και το Πανελλήνιο Κύπελλο χώματος .

Επόμενος και καθοριστικός αγώνας του ΠΠΡ το ασφάλτινο ράλλυ Παλλάδιο που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη του ΠΠΡ καθώς και το χωμάτινο ράλλυ σπρίντ της Καλαμάτας που θα κρίνει τον κυπελλούχο χώματος.     

                                                                      

                                                                                                                      

                                

Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου